熱血時報 | 女網民留言促自首 何君堯:妳自慰啦

女網民留言促自首 何君堯:妳自慰啦



女網民留言促自首 何君堯:妳自慰啦


建制派立法會議員何君堯在721元朗黑夜當晚,被揭發與白衣人握手之後,近半個月以來他的Facebook專頁都長期保持人氣,吸引正反雙方網民留言。

今日(8月9日)晚上,何君堯在專頁貼圖,圖中見到一班身穿黑衣的泛民議員,他留言指「黑衣 不推介黑社會電影之『古惑仔-N 集』」。

結果貼圖一出,就吸引大批留言,其中一位女網友就留言指「你自首啦」,卻換來何君堯回應指「妳自慰啦」。

有關截圖流出之後,再多一班人前來洗版,聲討何君堯,有網民就留言稱「果然係劉馬車嘅繼承人呀」。

何君堯隨後回應,指是以其人之道還治其人之身,他說:「佢哋口口聲聲講言論自由,DLLM,又柒又玖,粗口爛舌人哋就得,但俾人囘敬一句半句就扮純情,低B去投訴:『miss,佢蝦我!』唉!醒啲啦,仲學人搞時代革命,戒咗尿片先再講啦。」他又強調:「No apology! 對曱甴是沒有性騷擾嘅!況且大家都唔知佢喺公定乸!」


(何君堯fb截圖)



作者
讀者回應
相關文章