熱血時報 | 亂世之中,需要你把聲

亂世之中,需要你把聲



亂世之中,需要你把聲

這是一個亂世。

身處呢個亂世之中,有無覺得,有好多野想講?有無想過,可以俾多啲人,聽到你嘅意見?有無試過睇電視,聽收音機時(當然都可以係聽我地個台嗰陣啦),覺得「有無搞錯?呢條友講緊咩呀?我都講得好過佢啦」嘅一刻?如果你有以上嘅感覺嘅話!飛雲,機會黎啦!熱血時報新一輪主持招募即將開始!發掘你地嘅才能,機會就喺呢度!今次,我地以開全新嘅節目為目標。題材不限,無論你鍾意嘅係上天下海保家衛國領悟人生尋找真我,定係栽花種草養小動物飲茶食飯打機唱K,只要係有趣既,我地通通都想試!你有嘢想講?你想發揮你嘅才華?你想個世界變得好啲?靚啲?開心啲?快啲搵我地報名啦!

點都要講下,我地會想你:

- 出鏡講下野囉(你鍾意嘅話,一個禮拜講幾分鐘又得,一個禮拜講十幾個鐘亦得)
- 有啲空閒時間(俾我安排你做節目)
- 鍾意交朋結友(擴大你的交友圈子,肯定比交友網有效)
- 喜愛未知的挑戰(嘩呢句空到呢)
- 勇於嘗試(仲黎?)
- 有熱情有愛心(夠啦 XD)

最重要,想開心。想自己開心,想人地開心

其他閒野之後再講!快啲!來報名吧!

活動資訊
報名日期︰10月8日 – 11月4日
面試日期︰11月8日 – 11月9日

獲得面試機會的朋友,將會有專人於11月5日至11月7日期間通知面試的具體安排。




















可以錄影節目的時間 (星期一至日,具體時間)




補充內容 (可附上影像或圖像的連結,如希望爭取各主持的注意,請善用此欄目)











聲明︰閣下上述提供的資料,
僅用作招募活動期間供主持參考之用,
招募活動完結後會全數銷毀。